•  Låga priser
  •  Lång erfarenhet
  •  Hög kvalitet
  •  Snabba leveranser (1-3 dagar)

ergonomispecialisten.se 

Tel.08-410 35111 kl. 09-15 
info@ergonomispecialisten.se

Under vecka 24-25 nås vi enbart via mail.

 

 

ergonomispecialisten.se är en E-butik till

Ergohuset ERMI AB

 

Vi har arbetat med arbetsmiljö, ergonomi och ergonomiska produkter i över 20 år och har en bred och gedigen produktkännedom inom dessa områden. Eftersom ergonomi och arbetsplatsanpassning är så individuellt försöker vi att ha ett så brett utbud av ergonomiprodukter.  Vår ambition är att erbjuda ergonomiprodukter till bra priser med snabba leveranser utan att ge avkall på kvalitet.

Vi hoppas att vi kommer vara ert försthadsval när det alla typer av investeringa i god ergonomi  Skulle ni behöva ha råd och information runt produkterna eller er arbetsmiljö finns vi tillhands för att besvara dessa omgående. Hittar ni inte de ergonomiprodukter ni söker, så är det mycket möjligt att vi har den ändå, eftersom alla produkter inte är upplagda eller inte passar för E-butiken, samt att vi har ett brett kontaktnät av tillverkare och leverantörer.

Har ni förslag på förbättringar av vår butik, t.ex. ergonomiska produkter eller annat ni tycker att vi borde ha med, eller när det gäller servicen så är vi tacksamma för de åsikter ni kan ha.

Välkomna att höra av er per telefon, mail, eller brev om ni funderar över något i vårt sortiment eller har andra frågor vi kan hjälpa er med.

Skrivbordsspecialisten er leverantör på ergonomiprodukter och kontorsmöbler. 

Ergohuset Ermi AB

Karlavägen 16

11431 Stockholm

Tel.08-410 35111

E-post: info@ergonomispecialisten.se

Organisationsnummer: 556505-4243

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen